Hosting & Servers

Soluxion is als jong en gepassioneerd bedrijf op de hoogte van de meest innovatieve producten die op de markt zijn en we gebruiken deze kennis dan ook om voor u een oplossing op maat van uw business te leveren. Hierdoor betaalt u enkel maar voor wat van essentieel belang is voor uw bedrijf.

Cloud wordt tegenwoordig meer gebruikt in bedrijfsomgevingen.
Wij bieden dan ook webhosting en databasehosting aan om hierop in te spelen. Deze diensten kunnen voor uw bedrijf een concurrentievoordeel leveren. Soluxion ontwerpt een kosteneffectieve oplossing die geïntegreerde managede diensten bevat. Zowel op het vlak van infrastructuur, applicatieplatformen als applicaties hebben cloudconcepten hun ingang gevonden binnen allerlei sectoren en bedrijven. Het is dus belangrijk dat uw bedrijf zich voort evolueert op het vlak van IT en dit omvormt tot een competitief voordeel.

Service zonder zorgen.
Door hosting is het mogelijk om uw website op een snelle en veilige manier te laten draaien zonder dat u zelf daar veel moeite voor moet doen.
Wij zorgen voor alle support rondom uw bedrijf. Updates, patches, onderhoud regelen wij zodanig dat u zonder zorgen kan genieten.